Simon Hegglund

Takst fullmektig – Tømrer/murer
(+47) 920 54 385

Simon Hegglund har lang og variert erfaring fra bygg og anleggsbransjen. Han startet som tømrer lærling i år 2000 og tok svennebrev i år 2002. Siden 2006 har Simon også fått opplæring og arbeidserfaring inne murer faget både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

I 2008 flyttet han til Bergen fra Ålesund. I denne perioden var Simon selvstendig næringsdrivende. I 2009 begynte han hos en lokal byggmester i Knarvik der han har hatt forskjellige roller som blant annet: tømrer bas, bolig konsulent, byggeleder og ansvarlig for deres rehabilitering avdeling.

I 2021 begynte Simon som prosjektleder i et landsdekkende saneringsfirma og har opparbeidet seg solid kompetanse innen skadebransjen.

Høsten 2023 begynte Simon sin takstuttdannelse hos NEAK og har gjennomført modulene innføring i taksering, naturskade taksering og taksering av skade på bygninger og løsøre med skjønn. Han holder for tiden på med våtromsmodul c og byggmester skolen. Fra tidligere har Simon yrkesskole utdanning innen tømrerfaget, våtromsmodul A, salgsutdanning, lederutdanning, fuktkurs, byggeleder kurs, og 24 års erfaring gjennom mange roller i bygg og anleggsbransjen.

Vinteren 2024 ble Simon ansatt i K2 taksering og arbeider for tiden på fulltid som takst fullmektig, primært i forbindelse med skadetaksering og reklamasjons taksering.

Bærekraftige løsninger er noe K2-taksering Simon er svært opptatt av. I 2023 vant Simon bærekrafts prisen for en av Norges største forsikringsaktører. 

Faglig oppdatering skjer via årlige kurs i regi av Norsk Takst og NEAK.

 

 

Norsk Takst