André Myrtveit

Takstmann - Byggmester
911 48 265

André Myrtveit er utdannet tømrer og byggmester. Han tok grunnkurs og vk1 for tømrerfag i 1987/1988 ved Nordhordland Videregående skole. Etter endt læretid tok han svennebrev i 1991. Deretter ble det mesterbrev i tømrerfaget i 2002.

Etter endt læretid var det lite jobbtilbud i byggemarkedet, grunnet den generelle økonomiske situasjonen i landet. Han arbeidet derfor innenfor ulike områder de første årene, bl.a. som vaktmester.  

I 1995 ble ansatt i Sporty Skadeservice som tømrer. Samtidig som han var ansatt i Sporty Skadeservice, tok han videre utdannelse som fukttekniker, med ansvar for kartlegging, riving og uttørking av vannskader. Etter endt utdannelse som fukttekniker, gjennomførte han sikkerhetskurs og arbeidet deretter med kartlegging og tørking av vannskader på boligmoduler offshore.

Erfaringen som fukttekniker gjorde at han deltok i opplæringen av nye fuktteknikere i Sporty Skadeservice, som en del av selskapets fadderordning og utviklingsprogram.

Etter dette begynte han som takstassistent i ADU, Ingeniør Atle D. Utkilen, i 2005. Her begynte han på utdannelsen til takstmann på Eiendomsakademiet samme år. Han ble godkjent for taksering av naturskader i 2006, og har vedlikeholdt denne godkjenningen via etterutdanningskurs – det siste i 2016.


André har autorisasjon for skadetaksering (bygg/innbo), samt skjønn – i tillegg til naturskade-taksering. Han har deltatt fortløpende på årlige obligatoriske kurs / etterutdanning i regi av Eiendomsakademiet.

Til sammen har han 23 års erfaring med skader. Han har vært ansatt som takstmann i K2 Taksering AS fra 1. januar 2018.

 

Norsk Takst